Recensioner

Based on 2349 reviews
78%
(1823)
19%
(442)
3%
(77)
0%
(5)
0%
(2)
Räddning för gravida

Skaffade denna i ca gravidv.20 då jag börjat sova väldigt dåligt och vaknade många ggr/natt. Med denna kudde sover jag så mycket bättre och har mycket mindre ont i ryggen. Det tog några nätter innan jag hittade den perfekta positionen med kudden för mig. Ytterligare en bonus är att katterna har kommit tillbaka och vågar sova med mig. Tidigare så har de inte vågat gå på mig som gravid så de slutade att sova hos mig. Med kudden så kom de tillbaka, de lägger sin tyngd på kudden.
Win-win för alla utom möjligtvis min man som får en snäppet mindre yta att sova på. Men han tycker det är självklart att jag ska ha den om det hjälper. Rekommenderar denna även jämfört med andra billigare kroppskuddar, de jag jämfört med i butiker har känts som ett skämt i jämförelse mot denna. Köp och sov gott :)

C
KomfortKudden™
Camilla J.
”Bosse”

”Bosse” komfortkudden… Har använt komfortkudde i flera år nu och kan inte vara utan den! Efter många år i vården är kroppen lite sliten och man har ont lite här o där, men att få krypa ner i sängen o få till den där perfekta sovställningen med hjälp av Bosse är underbart! Ända nackdelen är att det kan bli lite varmt men det är det värt! och att gubben min känner att det är en mur mellan oss.. 😂

B
Ortopedisk sittdyna
Birgitta T.
Ortopedisk sittdyna 👍🏻

Så skön att sitta på, får ej ont i ryggen eller skinkorna, kan sitta i flera timmar. Bästa köpet. Rekommenderar den varmt 🥰

K
KomfortKudden™
Kristal M.P.
Excellent pillow

Lifesaver! It is high quality and firm. I am pregnant and it has helped me to sleep on my side comfortably. I will use it during my breastfeeding. 100% recommended.

KomfortKudden™

Bästa än så länge.

Är nu inne på min tredje sovkudde! Och denna är helt klart bättre än de andra. Det är mycket fyllning i den och den håller formen bra.

Snyggaste och skönaste kudden!

Helt klart snyggaste, skönaste och mest mångsidiga kudden jag haft! Alla i familjen vill ha den. För mig med ME/CFS och fibromyalgi finns det ingen annan kudde jag vill ha. Fyllningen går dessutom att plocka ur för att justera tjockleken vid behov. För dig som sover på sidan och har känslig nacke är ett tips att vända kuddens huvudända till fötterna och använd din vanliga kudde att sova på så får du ändå grymt bra avlastning för armar, höfter, knän och fötter. Bara dra i "armarna" när du lägger dig så har du den smidigt på plats.

Kuddöverdrag - Bomull (Blå)

P
KomfortKudden™
Philip E.N.

KomfortKudden™

B
KomfortKudden™
Björn M.
Perfekt

Helt enligt beskrivningen är väldigt nöjd

Bra!

En julklapp som uppskattades av mina barn! Yngsta dottern har lättare att sova själv hela natten nu, när hon är "omfamnad" av kudden.

A
KomfortKudden™
Annette E.
Nöjt barnbarn

Julklapp till ett barnbarn som älskar sin kudde 😍

Toppen

Beställde denna sovmask till min dotter som julklapp hon är jättenöjd och jag som beställare är nöjd med leveransen

Bomull

Bra att de är i bomull o inte i syntet!

Kuddöverdrag - Bomull (Vit)

Beroende framkallande

7 åringen älskar den. Han säger att han är beroende av den.

Kuddöverdrag - Bambu (Grå)

Skön

Mina barn fick en varsin i julklapp. En månad senare använder de fortfarande sina kuddar. Även jag har fått låna en av de enstaka nätter och sover faktiskt skönare. I en bättre position.
Kanske köper en vuxen storlek också!
Fyllningen är fyllig och bra hittills.

Min hustru blev mycket.

"Har nog svårt att eva utan den".

Kuddöverdrag

Super skön, snygg färg. Sover gott med den.

Kuddöverdrag

Super bra, skön o snygg färg.

julgåva till barnbarn. sover gott.

L
KomfortKudden™
Lisbeth K.

KomfortKudden™

Min fru är mycket nöjd.