OM OSS

Tanken var att skapa en exceptionell kudde som hjälper människor att hitta avkoppling och lugn efter en hektisk dag. Den stress som ackumuleras under hela dagen bör minska med användning av kudden, vilket ökar kvaliteten på tiden utan arbete och skyldigheter.

 

Komfortkudden främjar komfort medan du sover, läser, tittar på TV eller sitter med mobiltelefon eller bärbar dator. Den första prototypen av Komfortkudden såldes 2017. Efter samråd med 100 kunder bestämde vi oss för att göra ytterligare nödvändiga ändringar. För bättre grepp är innehållet i Komfortkudden gjord av ekologisk bomull och små, fina bomullskulor som passar perfekt till kroppen. 

Vi har nu över 50 anställda som arbetar varje dag för att utveckla vår produkt, tillverka och erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Dessutom är en av våra företagskulturer att vi upprätthåller en harmonisk och rättvis arbetsmiljö. Våra medarbetare består av olika åldersgrupper. Det är viktigt för oss att psykiskt och fysiskt funktionsnedsatta personer delvis ingår i vår tillverkningsprocess.

 

Varje Komfortkudde är handgjord och kräver därför längre tid än maskinella produkter. Det exakta genomförandet är dock särskilt viktigt för oss, för bara på detta sätt kan bästa möjliga kvalitet garanteras. 

Vår tillverkningsprocess är hållbar och miljövänlig. Detta är också representerat av våra anställda som är utbildade i att återvinna och hantera material hållbart. Alla material är av hög kvalitet och 100% Europa

 

Vårt mål är att hjälpa så många människor som möjligt med hjälp av Komfortkudden och att främja sömnen samt avslappning av kroppen. Därför erbjuder vi våra kunder 28 dagar för att testa vår produkt och själva övertyga sig om effekten.

Om du har några frågor eller förslag, vänligen skicka oss ett mail till kundservice@komfortkudden.se eller lämna oss ett meddelande i vårt Facebook-konto: fb.com/Komfortkudden

Företagsinformation:
Företagsnamn: UAB MKS Trade
Registreringskod: 306069369
Moms: LT100014933911