Fördelar

Komfortkudden™ med en blandning av enkelhet och genialitet. Den är tack vare sin form och kvalitet bekväm och är mångsidig i vardagen. Äntligen är det slut med byggandet av kuddfort, ryggont vid TV tittande, bokläsande eller sittandes med laptop eller mobil.


SMÄRTBEFRIANDE

Bestämda kroppsdelar avlastas genom Komfortkudden™, kan slappna av och får samtidigt bättre blodcirkulation. Detta kan bidra till allmän smärtlindring och bättre komfort. Redan liggandes kan en skön sovställning tas, vilket i sin tur har en positiv effekt på din sömns kvalitet.


MULTIFUNKTIONELL

På grund av storleken och formen på Komfortkudden™ kan den samtidigt lindra olika områden av kroppen. Liggandes såväl som sittandes säkerställer Komfortkudden avslappning i vardagliga aktiviteter. Dessutom kan kudden vikas och vändas efter önskemål, vilket resulterar i många olika variationer. Således kan Komfortkudden ™ ändras beroende på humöret och därigenom öka välbefinnandet. 

TVÄTTBAR

Så att varje Komfortkudde™ bringar välbefinnande för varje sinne, skall också fräschhet hos kudden garanteras. Dessutom, förutom renligheten kan varje kudde ges en individuell doft efter tycke och smak.

ALLERGIVÄNLIG

Med Komfortkudden blir oändliga nysningar och klåda en sak av det förflutna. Eftersom överdraget, såväl som kudden själv är försedda med så lite allergiframkallande ämnen som möjligt, så att den är lika lämplig för allergiker. Dessutom säkerställer rengöringen av kudden en varaktig hygien och renhet av materialet.

TILLVERKAD I EUROPA

Särskilt för produkter som kommer i nära kontakt med huden, är inte bara kvalitet utan också transparens en viktig aspekt i tillverkningen. Hela produktionsprocessen för komfortkudden ™ sker i Europa och bygger på hållbarhet. Dessutom är kuddarna gjorda av 100% ekologisk bomull.