Komfortkuddar gör barnen lyckligare och mer positiva. Vad är hemligheten?

Komfortkuddar gör barnen lyckligare och mer positiva. Vad är hemligheten?


Sömn är oerhört viktigt för var och en av oss, men ännu viktigare för barn. De växer snabbt och behöver mycket energi för att upptäcka världen. Att inte få tillräckligt med sömn kan ha negativa effekter på immunförsvaret, koncentrationen och det kardiovaskulära systemet.
Föräldrar bör därför se till att deras barn har en bekväm plats att sova och vila på. Att välja rätt kudde blir särskilt viktigt i detta avseende, så att barnet kan börja nästa dag utvilad och full av energi.

Många unga föräldrar undrar vilken kudde de bör välja till sitt barn. Och det är inte så konstigt - på marknaden finns det många olika typer av kuddar som skiljer sig i form, storlek, typ av överdrag och fyllning. I det här blogginlägget kommer vi att förklara varför KomfortKudden Kids för barn, är det rätta valet för ditt barn.


Hur kan KomfortKudden förbättra sömnstörningar hos barn?

Många barn kämpar med inre rastlöshet, stress och ångest, som kan orsakas av till exempel press i skolan eller andra yttre faktorer. KomfortKudden ger barnen en känsla av trygghet och säkerhet när de somnar, och under natten. Den gosiga följeslagaren ger dem självförtroende och minskar samtidigt stress och problem med att somna samt sova utan avbrott genom natten.


Lämplig form och storlek

En kudde för barn bör säkerställa att kroppen vilar i en stabil och naturlig position och att problem med hållningen undviks. KomfortKudden stöder barnets huvud, nacke, höfter och knän och är också mångsidig nog för daglig användning och kan fungera som ett stöd för kroppen i sängen eller i soffan medan du läser.

 


Allergivänlig fyllning och överdrag

Kuddens överdrag och fyllning är gjorda av det minst allergiframkallande material möjligt, vilket gör den perfekt lämpad för känsliga barn. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas.

Mångsidig användning

KomfortKudden stöder inte bara ditt barn medans de sover, utan är också en bra följeslagare för ditt barn under dagen. Oavsett om de läser, lyssnar på musik eller spelar spel. KomfortKudden erbjuder mycket bra stöd utanför sängen och fungerar som en bekväm och mysig tillflyktsort.

RSS