Frakt & Retur

Om du har några frågor eller förslag, vänligen skicka oss ett mail till kundservice@komfortkudden.se eller lämna oss ett meddelande i vårt Facebook-konto: fb.com/Komfortkudden

Frakt

Vi levererar våra kuddar gratis till ditt hem.

Vanligtvis tar leveranstiden 3-6 arbetsdagar inom Sverige, 4-7 dagar till hela Europa och 15-30 dagar till resten av världen.

Ja. Leverans till EU-länder är gratis. Leverans utanför EU kostar 100kr eller en extra leveransavgift beroende på destinationsland.

Vi strävar efter att leverera alla paket inom den angivna leveranstiden. Om detta inte hände i ditt fall, vänligen kontakta oss på kundservice@komfortkudden.se

Retur

Vi strävar efter att packa komfortkudden så att den kommer i perfekt skick. Om ditt paket har skadats, skicka oss ett foto till kundservice@komfortkudden.se så försöker vi hitta en lösning så snart som möjligt.

Du kan returnera KomfortKudden inom 28 dagar utan att ange något skäl. Observera att du endast kan returnera en ren och hel produkt. Annars debiterar vi kostnaderna för haveriet.
Du kan returnera andra produkter som köpts från oss inom 14 kalenderdagar efter leverans för återbetalning. Kunden har ENDAST rätt till pengarna-tillbaka-garanti om produkten inte har använts, inte är trasig och är i originalskick.
Alla returfraktkostnader är kundens ansvar.Kunden bör informera oss om sin returförfrågan. Kontakta oss: 

Om något gick fel med din leverans, skicka oss ett foto till kundservice@komfortkudden.se så försöker vi hitta en lösning så snart som möjligt.

Ytterligare produkter kan returneras av kunden och pengarna betalas tillbaka (pengarna-tillbaka-garanti) inom 14 kalenderdagar från leveransdatumet. Pengarna-tillbaka-garantin kan användas av kunden om varorna inte har använts, packats upp och är oskadade. Köparen måste meddela om produkten som ska returneras, så kontakta oss och skriv ett mail innan du returnerar produkten. Vårt mail: kundservice@komfortkudden.se Alla returkostnader ska kunden betala. Det är viktigt att nämna att Komfortkuddens överdrag inte kan returneras.