Frakt & Retur

Om du har några frågor eller förslag, vänligen skicka oss ett mail till kundservice@komfortkudden.se eller lämna oss ett meddelande i vårt Facebook-konto: fb.com/Komfortkudden

Frakt

Vi levererar våra kuddar gratis till ditt hem.

Vanligtvis tar leveranstiden 3-6 arbetsdagar inom Sverige, 4-7 dagar till hela Europa och 15-30 dagar till resten av världen.

Ja. Leverans till EU-länder är gratis. Leverans utanför EU kostar 100kr eller en extra leveransavgift beroende på destinationsland.

Vi strävar efter att leverera alla paket inom den angivna leveranstiden. Om detta inte hände i ditt fall, vänligen kontakta oss på kundservice@komfortkudden.se

Retur

Vi strävar efter att packa komfortkudden så att den kommer i perfekt skick. Om ditt paket har skadats, skicka oss ett foto till kundservice@komfortkudden.se så försöker vi hitta en lösning så snart som möjligt.

Du kan returnera kudden utan anledning inom 28 dagar, men det är väldigt viktig att meddela innan varan ska returneras. Att returnera varorna (utan uttrycklig deklaration) inom 28 dagar räcker inte. Returfraktkostnaderna betalar kunden och det kostar 150 kr. För returneringar, skicka ett e-postmeddelande till kundservice@komfortkudden.se.

Om något gick fel med din leverans, skicka oss ett foto till kundservice@komfortkudden.se så försöker vi hitta en lösning så snart som möjligt.

Ytterligare produkter kan returneras av kunden och pengarna betalas tillbaka (pengarna-tillbaka-garanti) inom 14 kalenderdagar från leveransdatumet. Pengarna-tillbaka-garantin kan användas av kunden om varorna inte har använts, packats upp och är oskadade. Köparen måste meddela om produkten som ska returneras, så kontakta oss och skriv ett mail innan du returnerar produkten. Vårt mail: kundservice@komfortkudden.se Alla returkostnader ska kunden betala. Det är viktigt att nämna att Komfortkuddens överdrag inte kan returneras.